Rejtvénykiadványok Társasjátékok Könyvek DVD
15.000 Ft feletti vásárlás esetén a belföldi házhozszállítás ingyenes!

Fizetési feltételek

 

Az egyes szállítási módokhoz kapcsolódóan különböző fizetési módok érhetőek el, amelyeket az alábbiakban részletezünk. Az egyes fizetési módokhoz kapcsolódó esetleges többletköltségeket cégünk nem hárítja át vásárlóira, azonban az Ön szolgáltatója (pl. hitelkártya kibocsátója, PayPal) egyéb, általunk nem befolyásolható költségeket levonhat Öntől.

 

1. Banki előre utalás

Amennyiben átutalással kívánja megrendelését kifizetni, úgy azt a csomag feladását megelőzően kell alábbi bankszámlaszámunkra előre átutalnia:

  • számlavezető bank: Erste Bank Zrt

  • bankszámlaszám: 11600006-00000000-68292148

  • nemzetközi átutaláshoz szükséges adatok:

    • IBAN: HU80 1160 0006 0000 0000 1865 7700

    • SWIFT kód: GIBAHUHB

 

A megrendelését követően a visszaigazoló levelünkben minden szükséges információt elküldünk a banki átutaláshoz. A díjbekérőnket külön e-mailben küldjük a rendelésnél megadott e-mail címre. A rendelés végösszege a szállítási díjat már tartalmazza.

Csomagját a teljes összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk át kiszállításra a partnerünknek.

 

2. Utánvételes fizetés

Utánvétes fizetésre csak 3.000,- Ft feletti, belföldi címre történő vásárlás esetén van lehetősége.

A csomag teljes ellenértékét a kiszállító alkalmazottnak kell megfizetnie készpénzben (vagy ha futárszolgálatnál elérhető kártyás fizetés, úgy kártyával). A vételár később nem teljesíthető. A csomag szállítója nem jogosult Önnek átadni a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket a csomag átadásával egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg.

 

3. „Sárga csekkes” fizetés

Csekkes díjfizetésre csak 3.000,- Ft feletti, belföldi szállítási címre történő vásárlás esetén van lehetősége.

A megrendelését követően visszaigazoló levelünk után postázzuk Önnek a díjbekérőnket és a csekket. Csomagját a teljes összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára.

 

4. PayPal

Webáruházunkban PayPal fiókján keresztül is fizethet. Ebben az esetben nincs szükség arra, hogy megadja a kártyaadatait, a fizetéshez csak be kell lépnie az előzőleg már létrehozott PayPal fiókjába. A PayPalról bővebben a www.paypal.com oldalon tájékozódhat.

 

5. Készpénzes fizetés

Készpénzes díjfizetésre kizárólag személyes átvétel esetén van lehetősége.

 

6. Online bankkártyás fizetés Simple Pay-jel

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a SimplePay felületére irányítjuk, ahol a SimplePay által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Online bankkártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a Simple Pay fizetési felületén megadják annak a bankkártyának a számát, lejárati dátumát, háromjegyű biztonsági kódját, valamint a bankkártyán szereplő nevet. A felület a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro típusú kártyákat fogadja el.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Minden tranzakcióról (a sikertelenekről is) a vásárláskor megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk!

 

SIMPLEPAY Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a CSOSCH KFT, 8000 Székesfehérvár, Erzsébet utca 34. adatkezelő által a www.kedvencwebaruhaz.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1138 Budapest, Váci út 135-139. B. ép. 5. em., Adószám: 24386106-2-44), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vásárló neve és címe, szállítási név és cím, szállítási díj, vásárlás értéke.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

 

Hatályos: 2024. 02. 10. napjától

 

 

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ